You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

БОБ ногара

БОБ ногара

БОБ ногара

Димензии: Висина (h) = 380mm

Метаријал: Челик  Ø10mm

Боја: твој избор од нашата палета на бои (електростатски обоена)

Напомена:

Доколку сакате да порачате не стандардни ногари, може да ни пишете кои од наведените димензии сакате да ги промените: a, b, h, итн.

Метал продукти се електростатски обоени, не обоените не се заштитени од вода и постојат големи шанси дека можат да кородираат. Електростатски обоените Метал продукти се заштитени од кородирање.

Секоја од конструкциите презентирани на нашиот веб сајт може да бидат модифицирани. Вие може да ја промените: големината, материјалот, дебелината на материјалот, обликот и бојата.

Ако сакате нешто различно од стандарт понуденото, може да ни пишете барање за понуда.
Нашите дизајни се изработуваат рачно и поради тоа е потребо време за да се изработи квалитетен производ. Времето на производство зависи од типот на продуктот кој вие ќе го одберите.